Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě o ohroženém druhu letního fastfoodu – langoši
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Vzpomenete si na svůj poslední langoš? Měli jste ho v rámci blízkého koupaliště, nebo spíš na vesnické pouti či festivalu? Langoše a grilovaná kuřata ustupují burgrům, pizzám a i z měst jsou pomalu vytlačované. Spolu s Janou Pakočkou a Jarmilou Červenou jsme se zamýšlely nad tím, kde je ještě sehnat, jak vypadá modernější verze a co by mohlo být příštím fastfoodovým hitem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Názory na ohňostroje rozdělují společnost
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Lidé věřili v léčivou sílu pramene svaté Barbory v údolí Želno. Vodu si tu můžete nabrat i dnes
Výlety
-
Drobné pečivo u stolu a na společenských rautech ulamujeme, nikdy neukusujeme, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Advent na Horňácku
Na pěknú notečku
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Opravdová Itálie na našem jídelním stole = spokojenost všech
Vaříme s Habadějem
-
Politolog Just: Výdobytků 17. listopadu využívají i kritici současného stavu. Mají svobodu slova
Jak to vidí...