Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Kavárenské historky
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
7 pražských kaváren, kde se dobře sedí a pije kvalitní káva
Prahou křížem krážem
-
Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti
Ve vlastní šťávě
-
Káva s rodokmenem aneb Příběh brazilské kávy, která se do...
Dnešní Plus
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Opavská charita znova otevřela svou kavárnu
Zprávy ČRo Ostrava
-
Káva je zátěž. Nejvíc ekologické je dávat si ji v kavárně, radí odborník
Natura
-
Milovníci kávy, pozor! Alternativní kávové kapsle nejsou horší než originál. A ještě ušetříte
Dva na Dvojce