Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Co se starým chlebem
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Co se starým chlebem
Radio Wave
Snad v každé kultuře je chléb uctíván a respektován. I ve slavném románu Boženy Němcové dává babička k lepšímu moudra jako „drobty patří ohníčku“ nebo „kdo se nesrovnává s chlebem, nesrovná se s lidmi“, případně „když se zakrojuje do chleba, jako bys Pánubohu okrajoval paty“.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Semmler
O původu příjmení
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Host: Vladimíra Jakouběová, etnografka
Host Dopoledne pod Ještědem