Ve vlastní šťávě
Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta každý den hotová, říká kuchař Skopec
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Může být tradiční podnik v něčem inovativní? Proč je tradice v gastru důležitá a stojí za to ji zachovávat? S šéfkuchařem Františkem Skopcem jsme probírali, jak se dostal k vedení vyhlášeného Café Savoy, jakými zásadami se při své práci řídí i jak se dostal ze své závislosti na alkoholu.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime seriálů. Seznamte se s wagaši
Ve vlastní šťávě
-
Kuskus: Kde se vzal a jak se připravuje
Na vidličce Romana Pauluse
-
Kavárenský svět se proměnil, výběrová káva je nový mainstream, říká Barista roku 2022 Denis Kramář
On Air
-
Výrobce hodinek Luděk Seryn: Hodinky nesbírám. Naplňuje mě vzít myšlenku a přetvořit ji
Vizitka
-
Jak vidí svět umělá inteligence? Surreálné obrázky z kreslicí aplikace zaplavily sociální sítě
Fenomem
-
Stopa barokního stavitele Kiliána Ignáce Dientzenhofera
Kulturní vývar
-
Jak utvářet prostor? Scéna jako hybridní pole, kde se daří novým médiím i nezjevnostem
ArtCafé
-
Jak se stal námořník věhlasným karikaturistou? Odpovídá kreslíř a humorista Miroslav Barták
Noční Mikrofórum
-
Nejsvobodnější vězení. Knihy Rubášové a Kawakami detabuizují mateřství a ženskou tělesnost
Liberatura
-
Miluje mě moje dítě stejně jako svoji mámu? I otcové prožívají pochybnosti a hledají svou roli
Houpačky