Ve vlastní šťávě
Tatarku bychom nejraději pily brčkem, říkají autorky blogu o smaženém sýru
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Ke kánonu českých a slovenských restauračních klasik bezpochyby patří zlatavý smažený sýr. Dotáhl to z obyčejných hospod a bufetů až do různých sofistikovaných verzí. Podle autorek blogu Život ve strouhance, které se výzkumem smažáku zabývají, je ovšem jeho klasická varianta stále tou nejlepší možnou a jen takový ideálně zalepí touhy po něm.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
-
Zapékané brambory milují děti i dospělí. Udělejte si je netradičně s cuketou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
304. schůzka: Habsburský start
Toulky českou minulostí
-
Žlutý, mladý, měkký, jemný, zelený. V Goudě si hrají se stářím i barvami, cílem je vždy skvělý sýr
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Máte rádi tvaroh? Vždycky byl oblíbený a zdravý
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Češi: klišé a realita. Zlaté české ručičky (1/3)
Dokuseriál
-
Známe 10 nejoblíbenějších jídel v Česku. Tomu neuvěříte!...
Glosa Pavla Maurera