Ve vlastní šťávě
Speciál Ve vlastní šťávě: o pečení chleba za studiovým pultem Radia Wave
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
V speciálním dílu Ve vlastním šťávě jsme zkusili, jestli ve studiu vzejde kvas, těsto a jestli z něj půjde upéct přímo za mixážním pultem chléb. Spolu s Julianou Fischerovou tentokrát pořad moderoval i Jakub Kaifosz, který si zkusil umíchat těsto a vtěsnat do hlavy mikrobiologii kvasu. S hosty – majiteli kaváren a pekáren jsme řešili, jaké byly jejich největší pekařské tragédie a proč se do pečení pustili.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Propojte svůj výlet na Šumavu se zastávkou na výběrovou kávu
Tip
-
Vánoční chlebíček od cukrářky Ivety Fabešové ochutnal i Marcel Zmožek
Pochoutky na talíři
-
Martina Karásková: I podmořská bioložka občas zapomene na čas a dojde jí vzduch v láhvi
Větrník - Host ve studiu
-
Soutěž o nejhezčí zadnici v muzeu a demonstrantka v rouše Evině. To jsou top zprávy minulého týdne
Mikrovlnky
-
Dagmar Ruščáková: Nejistá sezóna
Nedělní káva
-
Sochař Jan Kovářík, který vyrobil pomník Marii Terezii: Jde o monumentální, čistou věc
Vizitka
-
Hrachová kaše se smetanou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
8:50 Snídaně s kandidátem. Ráno u Fischerů nebylo k hnutí
Speciál Radiožurnálu