Ve vlastní šťávě
S čistě žitným chlebem v Anglii neuspějete, říká Ladislav Adámek, majitel řemeslné pekárny v Portsmouthu
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Ladislav Adámek a Nikola Ondrášková odjeli do anglického Portsmouthu za prací před deseti lety. Od práce myčů nádobí se dostali až k otevření vlastní pekárny Bread Addiction – jednoduše proto, že jim chleba nechutnal a v Británii tou dobou ještě mnoho řemeslných pekáren nebylo. Ve vlastní šťávě jsme mluvili o tom, jak se podniká v Anglii, i o tom, jestli učí místní na vánočky a vanilkové rohlíčky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vařit z lesa a tvořit celé jídlo sám jsou nejlepší možnosti, říkají kuchaři z projektu ZE MĚ
Ve vlastní šťávě
-
Kvásek je u nás součástí rodiny. Přežít může až několik století, říká pekař Jan Šmikmátor
Apetýt
-
Chleba jako suvenýr? Kdo ochutnal uzbeckou lipjošku, vůbec se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Region