Ve vlastní šťávě
Oslaví Jídlo z blízka lokální potraviny?
Ve vlastní šťávě
Oslaví Jídlo z blízka lokální potraviny?
Radio Wave
Myslím, že narozeniny a svátky jsou tady jen proto, abychom si udrželi přehled o tom, jak rychle nám čas utíká mezi prsty. Není to tak dlouho, co Vlastní šťáva začala, a o něco kratší doba, kdy jsem mluvil o Jídle z blízka, akci, která má na jižní Moravě připomenout kuchařům i hostům restaurací, že na místních zdrojích se dá postavit nejen slušné jídlo, ale i menu nebo celý jídelní lístek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Jak udělat úspěšnou párty
Ve vlastní šťávě
-
Přestupný den. Proč se přidává a čí je to výmysl?
Příběhy z kalendáře
-
Martina Adlerová: Mezinárodní den...
Rozhlasový sloupek
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
Písničkové vandry po Moravě
Na cestě
-
Jak vést tým a řídit projekty. Mistrovský kurz Josefa Hajkra
Mistrovský kurz
-
Místo přání k narozeninám Haně Zagorové se ohlížíme za její celoživotní dráhou
Tóny málem zapomenuté
-
Slaná ovesná kaše s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové