Ve vlastní šťávě
O turistických průvodcích českým gastrem: Tlačenky se lidi bojí, smažák a pivo je jistota
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Turisté se na českou kuchyni těší, jen často neví, kde ji hledat. Vyšlapané centrální cesty lemují reklamy na trdelník plněný zmrzlinou, cestovatelské servery doporučují podniky, které místní neznají ani podle názvu, a tak se objevují speciální cestovatelské agentury, které milovníkům jídla zprostředkovávají bližší kontakt s českou hospodskou kulturou. Se zakladateli jedné z nich jsme si Ve vlastní šťávě povídali o tom, co návštěvníkům chutná, i co nezvládají.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Královéhradecký kraj patří dle agentury Czechtourism mezi 3 naše nejoblíbenější cíle zimní dovolené
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Páteční vysílání patřilo Výletní snídani Dvojky
Jak to vidí...
-
Jan Cempírek: O Zemi nikoho
Rozhlasový sloupek
-
Slovensko jako cíl lihoturistiky. Sen, nebo budoucnost?
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kudy do Kocourkova nebo Tramtárie?
Čeština na vlnách
-
Vesnice na Slavonicku v létě přilákají až tisíce turistů, po sezóně se ale vylidňují
Zprávy z jižních Čech
-
Do protinacistického odboje se zapojili i herci. Voskovec a Werich z exilu, Schránil nebo Höger doma
Jak to bylo doopravdy