Ve vlastní šťávě
Nic zásadně zdravého pro všechny neexistuje, výživa je silně individuální, říká kuchařka Jana Králiková
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Co znamená zdravý styl jídla a jak se prolíná s ostatními oblastmi života? S Janou Králikovou, výživovou poradkyní a lektorkou kurzů vaření, jsme probírali, proč a co jíst v rámci prevence i při nemoci, jaké zkratky ke zdravé stravě existují a jak spolu souvisí jídlo, dějiny umění a komunity na sociálních sítích.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Byla šunka „za totáče“ zdravější?
Zdraví v cajku
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host
-
Co vás zajímá
-
10 českých superpotravin, které vám pomohou s jarním hubnutím
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Při nizkosacharidové dietě hubneme nejdřív vodu, tuky až po delší době, upozorňuje specialistka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Keto dieta a raw stravování. Doporučil by je gastroenterolog Pavel Kohout?
Blízká setkání
-
Kdo byl závislý ještě před pandemií, tomu se přitížilo. Ať šlo o léky, alkohol nebo cigarety
Dnešní Plus
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Obsah nákupního košíku o nás vypovídá mnohé. Ženy řeší jídlo víc, muži jí pocitově, myslí si Hubík
Apetýt
-
Ve vlastní šťávě: Objektivita
Ve vlastní šťávě