Ve vlastní šťávě
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Ačkoli by se u kreativního kuchaře, tedy u člověka, který se stará o vylepšování receptur a technologií mnoha podniků restauračního kolosu dalo možná očekávat o Vánocích něco extra sofistikovaného, opak je pravdou. Podle Jiřího Horáka nesmí na stole chybět vinná klobása k obědu a ryba a salát k večeři, prostě to, co večeří většina národa.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky
-
Petr Vodička: Vraždy jako z pohádky
99+1
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
-
Tereza Brdečková: O Janě a Zdenkách kolem Jana Wericha
Radiokniha
-
Karin Lednická: Šikmý kostel
Četba na pokračování
-
Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Rozhlasová hra živě
Hra na neděli
-
A. C. Doyle: Sherlock Holmes ve státních službách. První rozhlasová hra ve videu
Rozhlasová hra
-
Noční běžec. Příběh o rozpadu manželství a nočních útěcích před nespavostí a vzpomínkami
Čtení na neděli
-
Expedice do žaludku. Co všechno v těle ovlivňuje a jak o něj správně pečovat?
Expedice