Ve vlastní šťávě
Místo dlouhých večeří si vyhraďte čas na degustační snídani – nejnovější smíchovský hit
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Brunchových kaváren najdeme po Praze už dost, obvykle nás ale nenutí v nich sedět dvě hodiny. Šéfkuchař Ondřej Kynčl se rozhodl jít opačným směrem a svoji restauraci postavil na ochutnávkových snídaních, které nelze uspěchat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník
Pochoutky na talíři
-
Kavárny, které jinde než v Praze nenajdete
Prahou křížem krážem
-
Sto půlmaratonů ve sto dnech. Neuvěřitelný kousek dokázal amatérský běžec Petr Jedlička
Dopolední host
-
Tip Juliany Maškrtnice: Zajděte na výběrovou kávu a koláč. V Praze, Brně i Plzni
Tip
-
Není těžké naučit se na zkoušku, ale pracovat se stresem, říká student práv
Studovna
-
Kavárna, kde věk nehraje roli. V podniku Stará škola vám kávu a koláč naservírují senioři
Zprávy Rádia Praha
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě