Ve vlastní šťávě
Kynutý koláč vám mimo to, že je dobrý, poskytne i nostalgický zážitek, vysvětluje majitelka koláčové pekárny Veronika Vavrová
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
V malé pekárně Kus koláče se dva měsíce po otevření denně upeče kolem 400 až neslušně máslových koláčů. S jejich pekařkou Veronikou Vavrovou jsme probrali anatomii pražsko-piešťanského koláče, odlišnost od babičkovského receptu i důvody, proč byly koláče z kaváren dočasně vytlačené brownies a cookies.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chyběl nám kontakt s lidmi, říkají blogeři Ogurčákovi, kteří si otevřeli vlastní bistro
Ve vlastní šťávě
-
Ondřej Neff: Případ ukradeného spáče
Strašidelné povídky
-
„Věřil, že křesťan má jednat.“ Adolf Kajper se postavil nacistům i komunistům, čeká ho blahořečení
Host Lucie Výborné
-
Premiéra nové písně Tomáše Kluse Ukrajino. O lásku je potřeba pečovat, říká zpěvák v Toboganu
Tobogan
-
Irena Koutná: Není důvod očkovat malé děti a mladistvé
Blízká setkání
-
„Veterináři jí dávali týden. Díky pomoci se nakonec dožila...
Dobrá vůle
-
Cílek: Půdu zachrání malá opatření, poučme se z historie
Leonardo Plus
-
Vojtěch Libich: Moje lepší já
Čtení na pokračování
-
Jak správně ukládat chleba do mrazničky? Poradí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
-
Rozchod: 1. díl
Rozchod