Ve vlastní šťávě
Kynutý koláč vám mimo to, že je dobrý, poskytne i nostalgický zážitek, vysvětluje majitelka koláčové pekárny Veronika Vavrová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
V malé pekárně Kus koláče se dva měsíce po otevření denně upeče kolem 400 až neslušně máslových koláčů. S jejich pekařkou Veronikou Vavrovou jsme probrali anatomii pražsko-piešťanského koláče, odlišnost od babičkovského receptu i důvody, proč byly koláče z kaváren dočasně vytlačené brownies a cookies.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě
-
Pohanský koláč s vepřovým masem a jablky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Velikonoční svátky se blíží a pečení mazanců, beránků a dalších pochutin v těchto dnech vrcholí
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip
-
Vánoční perníčky z Vrátek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dalibor Gondík: Chtěl bych být smokingem
Brambora s vejcem
-
Sváteční pečivo s marcipánem. Vyberte si vlastní tvar
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou