Ve vlastní šťávě
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Zuzina Zuzáková je cukrářka, která vybrané kavárny v Brně už léta zásobí dorty naditými čtyřmi vysokými vrstvami krémů, tučnými blondies, brownies, sušenkami a nově i přepychovými croissanty. Jak je jejím zvykem, náplň je tolik, že se do nich skoro nevejde. Probrali jsme, proč se staly její vášní i jak dlouho jí trvalo plundrové těsto vychytat.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Zavařte, zavřete a naložte! Švestky, šípky i kdoule. Výrobkyně džemů vám prozradí, jak na to
Ve vlastní šťávě
-
Lovosická cukrárna Botanica Bakery nabízí návštěvníkům harmonické spojení kávy a zákusků a květin
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Žemlovka, vdolečky a sugardaddy. Cukr je jako oheň – dobrý sluha, ale zlý pán
Buchty
-
Cuketový krém se sýrem feta
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Milovníci sladkého mají na mapě nový cíl – Petrohrad
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Zdravé kokosové kuličky
Vařte s námi