Ve vlastní šťávě
Ke konzumaci jídla na úrovni nemusíte mít manuál, říká šéfkuchař Pavel Býček
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Spolu s šéfkuchařem holešovické The Eatery jsme probrali, jak vypadaly jeho začátky v londýnských michelinských restauracích, jak poskládat krásné sezonní jídlo i jak se jeho současná holešovická restaurace potýká s aktuální krizí způsobenou pandemií.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Plánujeme první pražský Street Food Festival
Ve vlastní šťávě
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
K britským městům patří lišky
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Václav Souček: Co týden dal
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské...
Dopolední Radiožurnál
-
Tradice svatomartinských hus zažívá v Česku renesanci
Pochoutkový rok
-
DELS a jeho příběh svobodomyslného rapu
Scéna s Mary C