Ve vlastní šťávě
Jak zabavit hlavu? Upečte chleba, objevte klíčení, kvašení a využijete každou slupku
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Jste už několik týdnů zavření doma, lednici máte skoro prázdnou a bokem spoustu zbytků? A máte strach, že v současné situaci může ještě přituhovat? Připravili jsme pro vás tři recepty, bez kterých se neobejdete. Zaměstnáte u nich ruce i hlavu, zabavíte se a ještě si vyrobíte něco zdravého a chutného na zub.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Noky s třešňovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Těstoviny zapečené se sýrem a se špenátem. Pravá Itálie na českém jídelním stole = spokojenost jistá
Vaříme s Habadějem
-
Nejlepší škvarky jsou z trouby. Jednodušeji už to nejde
Radioporadna
-
I na začátku září můžeme vysévat zeleninu - na zahradě nebo v truhlíku na balkoně
Zahrádkářské tipy
-
Recept na krém do kremrolí, který vydrží vláčný i několik dní
Pochoutkový rok
-
Chystáte se na nákup? Nezapomeňte se předtím najíst
Než odejdete z domova
-
Ponožka coby praktický pomocník. Vyrobíte z ní obal, lapač pachů nebo nahřívací obklad
Babské rady
-
Eva Kadlčáková: Poznatky abiturienta
Fejetony Evy Kadlčákové