Ve vlastní šťávě
Jak udělat kavárnu, která přežije léta? Spravujte svůj podnik tak, aby dělal radost své čtvrti
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Jestli existují pražské legendy mezi brunchovými kavárnami, určitě mezi ně patří Café Jen, vršovický podnik, který letos slaví sedm let fungování. I když mu od roku 2013 vyrostla v okolí slušná konkurence, pořád se drží a inovuje. S jeho zakladatelkou Dominikou Fajtovou jsme mluvili o tom, jak malou kavárnu nejen nastartovat, ale také ji dlouhodobě udržet.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kavárenské historky
Ve vlastní šťávě
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Opavská charita znova otevřela svou kavárnu
Zprávy ČRo Ostrava
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí
-
Jiří Březina mladší: Kafe
Rozhlasový sloupek
-
S kávou kolumbijských indiánů do mne vstupuje jejich příběh....
Glosa Pavla Maurera
-
Kavárna jako inspirace, jako dědic salonu. Začalo to ve Vídni?
Víkendová příloha