Ve vlastní šťávě
„Cukrařinu dělám, protože je nejtěžší.“ Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí a cukrářem perfekcionistou
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Když mladý Vlado Rjasnyj poprvé ochutnal japonský dezert wagaši, propadl rychle celé japonské cukrařině. Od japonské cukrárny to podle něj bylo už jen kousek k té francouzské, které se rozhodl věnovat naplno. Dnes vyhrává cukrářské soutěže, díky Instagramu má práce nad hlavu a čerstvě po maturitě nastupuje na stáž do vyhlášené pražsko-italské cukrárny.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Máslo utluče chuť ovoce. I francouzská cukrařina jde dělat vegansky
Ve vlastní šťávě
-
Architekt Jan Vranovský: V Tokiu jsou domy jako spotřební materiál, vydrží jen šestadvacet let
Vizitka
-
Milovníci sladkého mají na mapě nový cíl – Petrohrad
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Začala mě brnět pusa a opuchlo oko, popisuje Krpálek. Kvůli alergii si musí v Japonsku hlídat jídlo
Sportovní rozhovory
-
Z pavouků, výšek i lidí. Jak se poprat s fobiemi
Vinohradská 12
-
Nejhůř se jezdí v Česku, říká mladá motorkářka, která procestovala svět. Teď vydává knihu o Japonsku
Host Lucie Výborné
-
Kreslený humor pobaví Čecha i Japonce. Je to nejlepší lék, usmívá se karikaturista Pavel Matuška
Návštěva
-
Že jsme na „covidové olympiádě“ bylo cítit na každém kroku, popisuje sportovní redaktor
Apetýt