Ve vlastní šťávě
„Co fungovalo vždycky, nemusí fungovat pořád. Epidemie naučila podniky reagovat pružněji,“ říká šéfkuchařka
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
O tom, jak udržet v chodu síť restaurací spojených jednou značkou, ale s různými koncepty, jsme mluvili s kreativní šéfkuchařkou jedné z největších tuzemských restauračních sítí Janou Bilíkovou. Probrali jsme, jak dlouho trvalo nalezení nových řešení v omezeném gastroprovozu, jak zvládají zdejší i světové fine-diningové restaurace dočasné úkroky stranou z původních záměrů i co plánují do budoucna.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V restauraci si nikdy sami nebereme jídelní lístek. Podle etikety o vše žádáme personál
Návod na etiketu
-
Otevřenost, komunikace a být lidem co nejblíž, popisuje vinařství Sonberk, jak zvládá dobu pandemie
Řečí peněz
-
Jsme součástí potravinového řetězce. Pavel Drdel ve své restauraci zpracuje řepu od kořene po nať
Podhoubí
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Kvalitní číšník, to je požehnání pro restauraci i pro hosta....
Glosa Pavla Maurera
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
Chci slyšet Mozarta a řídit Ferrari. České michelinské...
Dopolední Radiožurnál