Ve vlastní šťávě
Chtěla jsem vyrábět veganskou zmrzlinu s plnější chutí a co nejčistším složením, říká zmrzlinářka Lalika Podulka
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Během začátků covidové pandemie mnoho jednotlivců i podniků trochu pozměnilo svoje zaměření. Lalika Podulka se jako milovnice zmrzliny právě v tomhle období rozhodla, že bude nejlepší se zmrzlinářské výrobě začít věnovat naplno, a překvapivě se jí to i přes začátky v době, která gastru tak docela nepřála, povedlo.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Klíčem ke zvládnutí výroby croissantů je trpělivost, říká brněnská pekařka Zuzina Zuzáková
Ve vlastní šťávě
-
Dřív neprodané zákusky rozdávala, teď do Zaječic jezdí celé Česko
Kdo umí, ten umí
-
U Boleveckých rybníků nedaleko Plzně se každou zimu objevoval...
Česko – země neznámá
-
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
-
Vodopády
Vědecká dobrodružství
-
Poslední hladomor na českém území přispěl k masovému rozšíření pěstování brambor
Návraty do minulosti
-
Zamrzlé jihočeské rybníky lákají k bruslení. Led ale může být na některých místech stále slabý
Zprávy z jižních Čech