Ve vlastní šťávě
Chci, aby naše koblihy dělaly lidem radost, říká majitel veganské koblihárny Ondřej Rakušan
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
S vrcholícím masopustem je ideální čas na průzkum koblihového trhu. Před několika lety začal v Praze boom donutáren, který postupem času trochu opadl, některé se ale drží i nadále. Spolu s Ondřejem Rakušanem z pekárny Blue Vegan Pig Shop jsme proto probrali, co stálo za nápadem založení obchodu i jak vyrábí lahodné krémy do koblih.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Úkolem šéfkuchaře je všechny v podniku spojovat, aby byla show pro hosta hotová, říká kuchař Skopec
Ve vlastní šťávě
-
Skloňuju role. Audiodeník matky, manželky, umělkyně a herečky na prknech alternativního divadla
Radiodokument
-
Mezi dvěma Kimy. Na studiích v KLDR
Radiokniha
-
Mistrovský kurz Lucie Gramelové: Jak na učení jazyků? Mýty, zaručené tipy i nejlepší metody
Mistrovský kurz
-
„Humor se musí hrát s vážnou tváří.“ Připomeňte si Josefa Abrháma v rozhovoru s Lucií Výbornou
Host Lucie Výborné
-
Té noci pes neštěkal. Příběh mafiánského bosse z divokých devadesátek vypráví jeho manželka
Dokument
-
Vejce: Jak udělat správné volské oko
Na vidličce Romana Pauluse
-
Miřenka Čechová: New York je město magorů
Četba s hvězdičkou
-
Edgar Allan Poe: Vraždy v ulici Morgue. Rozhlasová hra živě
Hra na neděli
-
Robert Fulghum: Drž mě pevně, miluj mě zlehka
Četba na pokračování