Ve vlastní šťávě
Chceme, aby se tu lidi cítili jako doma, říká majitelka japonské restaurace v Brně
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Brno má svou izakayu, tedy japonský neformální podnik „po práci“, kde je sushi spíše okrajovou záležitostí. Spolu s jejími majiteli, Margitou Havlíkovou a Martinem Rousem jsme probrali, jak došli k nápadu otevřít si právě Japonskem inspirovanou restauraci, co to je izakaya i kdo v jejich kuchyni vaří.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bára Nesvadbová připravila japonské su-shi
Pochoutky na talíři
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte tradiční japonský podnik typu izakaya přímo v centru Brna
Tip
-
Je libo kávu od robota? V Tokiu vám ji připraví robotický...
Dopolední Radiožurnál
-
Tomio Okamura: Koktání je v hlavě. Já jsem se ho zbavoval horko těžko
Xaver a host
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Architekt Jan Vranovský: V Tokiu jsou domy jako spotřební materiál, vydrží jen šestadvacet let
Vizitka