Vaříme s Habadějem
Zelené rizoto se ztraceným vejcem. Italská klasika ovšem připravená s netradiční chutí i barvou
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
I u nás je rizoto tradičním pokrmem, který bohužel školní jídelny odsunuly mezi téměř nepoživatelná jídla. Pokud však vezmete na milost krémovou konzistenci italského rizota, můžete si připravit během půl hodiny vynikající večeři.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rizoto s mletým masem a strouhaným sýrem. Tradiční italské jídlo vařené až do krémové konzistence
Vaříme s Habadějem
-
Frittata z dýně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Beata Rajská připravila italské risotto s chřestem a krevetami
Pochoutky na talíři
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Ve vlastní šťávě: Hotovku, nebo minutku?
Ve vlastní šťávě
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok