Vaříme s Habadějem
Zapečené brambory vás na talíři nikdy nezklamou. Udělejte si je se sušenými rajčaty a kuřecím masem
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Bramborová medaile sice značí čtvrté místo, v kuchyni se ale brambory nedostižně drží na prvních příčkách. Zemáky, erteple či například kremple neboli brambory jsou pokrmem mnoha názvů i tváří.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Plněné pečené brambory! Žádná bramborová medaile, erteple či zemáky jsou v kuchyni ceněné zlatem
Vaříme s Habadějem
-
Vylepšená povidla
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborové placky na všeliké způsoby
Kuchařské čarování
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Ke snídani, do těsta i na obložené chlebíčky. Vajíčka jsou stálicí našich kuchyní
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna
-
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok