Vaříme s Habadějem
Vytáhněte pánev! Dnes si společně usmažíme do zlatova křupavé houbové omelety
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Omeleta je pokrm, který se vyrábí z rozšlehaných vajec, do kterých lze přidat různé přísady. Směs se rovnoměrně rozlévá na rozpálenou pánev a v průběhu smažení už se nemíchá. Smaží se až do doby, kdy je ztuhlá a dostane zlatou barvu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Sladký škvarkový závin s marmeládou od Dagmar Bílecké z Řepiště vás překvapí jednoduchostí i chutí
Pochoutkový rok
-
Rychlá sýrová roláda
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Trojobal bez vajíček nebo krupice namísto strouhanky? Kuchyňské rady Ivy Hüttnerové
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Omeletky Haliny Pawlowské: O lásce a masopustním veselí
Omeletky
-
Ve vlastní šťávě: Tuk je chuť!
Ve vlastní šťávě
-
Žlutý poklad plný vitamínů. Mirabelky se hodí do kompotu, marmelád i koláčů
Babské rady
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou