Vaříme s Habadějem
Velikonoční nádivka, které se také říká buchta, sekanina nebo svítek. Udělejte si ji se špenátem
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Bílá sobota byla vždy z pohledu hodování veselejší. Pekly se mazance, bochánky a věnce, které se ale v minulosti nesladili cukrem. Většinou se používala sladká smetana, v některých krajích se mazanec plnil tvarohem nebo se namáčel do vína.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě
-
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem
-
Restovaná játra s cibulovým čatní od Jana Svobody
Pochoutkový rok
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Svatava Štětkářová - cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Na pusinky i polevu. Pokud bílky nestihnete zpracovat, uložte si je do mrazáku
Babské rady
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera