Vaříme s Habadějem
Uvařte si pravé italské rizoto se zeleným chřestem. Syté jídlo krémové konzistence vás nadchne
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!
Host ve studiu
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
„Pravá česká kuchyně úplně zmizela,“ říká šéfkuchař Marek Raditsch
Host do domu
-
Kravský haloumi na gril
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Honza Krob chtěl pracovat na letišti, ale nakonec učí...
Dámská jízda
-
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě
-
Cibulačka, cibulový koláč, cibulová marmeláda. Recepty a zajímavosti s vůní cibule
Kuchařské čarování
-
Pikantní vepřová játra. Připravte si báječné jídlo, které kombinuje nezaměnitelné a ostřejší chutě
Vaříme s Habadějem
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Bob Klepl připravil kuře Sacivi - s ořechovou marinádou a...
Pochoutky na talíři