Vaříme s Habadějem
Treska na česneku a rajčatech. Zdravé a lehké jídlo, které určitě pohladí vaše chuťové pohárky
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Treska se řadí mezi vůbec nejchutnější mořské ryby. Svědčí o tom i fakt, že jen v Británii se jí sní ročně kolem 136 miliónů porcí. Kulinářské možnosti této ryby objevili lidé už před mnoha staletími, neboť treska byla takříkajíc víceúčelová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Limetková kari treska. Spojení hned tří úžasných chutí a barev na jednom prostřeném talíři
Vaříme s Habadějem
-
Akvaristé ročně nakoupí 55 milionů mořských živočichů, někteří patří k ohroženým druhům
Laboratoř
-
Tihle roztomilí pacienti se léčí v největší britské záchranné...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Křížem krajem u Bezruče. Na výlovu největšího jistebnického...
Křížem krajem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kdy bude v mořích víc plastu než ryb?
On Air
-
Nahraďte vepřové rybami a hubnutí půjde samo
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
V rybnících se lidé koupali. Dnes v nich kromě kapra nepřežije skoro nic
Podhoubí