Vaříme s Habadějem
Tortilla s chorizem a paprikou. Kousek Španělska, který vás zahřeje nejen v žaludku, ale i u srdce
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Tortilla je druh tenkého chleba ve formě placky, původem ze španělské, respektive arabské kuchyně jako placka z cizrny, která byla přes španělské dobyvatele přenesena do Nového světa. Může být nejčastěji z pšeničné nebo kukuřičné mouky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Výborný pečený králík se šalotkami na víně od Vlasty Canové získal v Pochoutkovém roce třetí místo
Pochoutkový rok
-
Zvěřinové ragú s jeřabinami
Kuchařské čarování
-
Kysané zelí jako elixír zdraví. Staročeská zelňačka s klobásou, polévka našich babiček, vás zahřeje
Vaříme s Habadějem
-
Recept na piškotovou roládu Jany Vlkové se hodí nejen o Vánocích
Hobby magazín speciál
-
Irena Pavlásková vařila krůtí maso na švestkách
Pochoutky na talíři
-
Velikonoční medové perníčky - recept z konce 18. století
Hobby magazín
-
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
Apetýt
-
Neokoukaná cuketa jako výborná roláda i zahušťovadlo omáček
Radioporadna
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna
-
Rondo 6. 1. 2011
Rondo