Vaříme s Habadějem
Tortilla s chorizem a paprikou. Kousek Španělska, který vás zahřeje nejen v žaludku, ale i u srdce
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Tortilla je druh tenkého chleba ve formě placky, původem ze španělské, respektive arabské kuchyně jako placka z cizrny, která byla přes španělské dobyvatele přenesena do Nového světa. Může být nejčastěji z pšeničné nebo kukuřičné mouky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tortilla, rychlá a jednoduchá večeře plná bílkovin....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Telecí závitky se sardelovou nádivkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Inspirace z arabské kuchyně
Kuchařské čarování
-
Až ochutnáte špagety zapečené se špenátem a sýrem, nebudete je chtít jíst jinak upravované
Vaříme s Habadějem
-
Křehké ražniči podle Taťány Řehákové
Pochoutkový rok
-
Bůček jako symfonie chutí: Upečte ho správně s našimi tipy. Jak na to, prozradí Babské rady
Babské rady
-
Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor...
Glosa Pavla Maurera