Vaříme s Habadějem
Skvělé jídlo nezaměnitelné chuti a struktury pro fajnšmekry. Pikantní drůbeží játra se zeleninou
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Játra vždy patřila k populárním kuchyňským surovinám. Pokud se někde setkáte s námitkou, že jde o „chemickou čistírnu“ těla, v níž se odfiltrované škodlivé látky ukládají, uklidněte se - játra je skladovat neumí.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak pečovat o své tělo: S doktorkou Všetičkovou o detoxikaci organismu
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jarní očista organismu má svá pravidla. Tělo zbytečně nezatěžujte
Doktorská rada
-
Mrkvový hummus
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Obarvené sladkosti, guma v jogurtu. Kterým éčkům se obloukem vyhnout? A kterých se bát nemusíte?
Dva na Dvojce
-
Nerezové plochy v domácnosti opět rozzáří citrón nebo olej. Hlavně žádnou drátěnku!
Babské rady
-
Ve vlastní šťávě: Jak na hospodaření v domácnosti aneb Ne...
Ve vlastní šťávě
-
Expedice do světa minerálů. Draslík, tajemný minerál, který rozhoduje o našem životě
Expedice