Vaříme s Habadějem
Řízečky z mletého masa. To je ideální pro začátečníky v kuchyni i pro ty, kdo rádi zkusí nové chutě
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Mleté maso je skvělou a tvůrčí surovinou. Od klasických karbanátků, až po masové kuličky s omáčkou nebo burgery. Mleté maso se také může použít do ragú, rizota, na čevabčiči, plní se s ním zelenina - rajčata, papriky nebo lilek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masové kuličky v rajčatové omáčce připravíte snadno a rychle. Určitě si je zamilují všichni u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě