Vaříme s Habadějem
Ragú z červené čočky se špagetami přesně vystihuje výraz ze staré francouzštiny: nadchnout chuť!
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Pokrm z nadrobno nakrájeného dušeného masa, vnitřností nebo výjimečně i zeleniny, to je ragú. Podává se s hustou pikantní omáčkou, která je výsledkem pomalého dušení. Název ragú pochází ze staré francouzštiny, sloveso „ragoûter“ lze přeložit jako povzbudit či nadchnout chuť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co máme na prsíčkách z kachny nejraději? Křupavou kůžičku! Udělejte si je se švestkovou omáčkou
Vaříme s Habadějem
-
Vyzkoušejte vepřové ledvinky s kotletou. Na čas zabijaček vzpomínal Jaroslav Sapík
Pochoutkový rok
-
Kuchařské čarování na téma brambory, tentokrát vařené bramborové noky
Kuchařské čarování
-
Irena Pavlásková vařila krůtí maso na švestkách
Pochoutky na talíři
-
Neokoukaná cuketa jako výborná roláda i zahušťovadlo omáček
Radioporadna
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna
-
Pečená hrušková povidla. Hodí se na koláče i jen tak k...
Dámská jízda
-
Hrách s nudlemi a žemličkový křen
Apetýt
-
Karlovarský knedlík vaří autorka květinových kuchařek s bylinkami a v hrnečku
Hobby magazín speciál
-
Velikonoční medové perníčky - recept z konce 18. století
Hobby magazín