Vaříme s Habadějem
Polévka z červené čočky je skvělá do podzimních dnů a plískanic. Zahřeje a dodá potřebnou energii
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová, fazolová, dýňová, rajčatová a třeba i čočková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Polévka je grunt a nikdy neuvaříte dvakrát stejnou. Zkuste podle našeho receptu skvělou čočkovou
Vaříme s Habadějem
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Omáčka ze sušených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Pojizerský bandorák se zelištěm
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus