Vaříme s Habadějem
Pivo nemusíte jen popíjet, čarovat se s ním dá i v kuchyni. Zkuste pikantní kuře na pivu a medu
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuře je u nás nejpopulárnější drůbeží maso. Udělejte si ho s houbami a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Irena Pavlásková vařila krůtí maso na švestkách
Pochoutky na talíři
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování
-
Recept na piškotovou roládu Jany Vlkové se hodí nejen o Vánocích
Hobby magazín speciál
-
Grilujete rádi steaky? Zkuste je z hovězího pupku
Radioporadna
-
Hrách s nudlemi a žemličkový křen
Apetýt
-
Pečená hrušková povidla. Hodí se na koláče i jen tak k...
Dámská jízda
-
Zdraví ze zahrady: Jak na nakládané zelí nebo pečenou řepu?
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna