Vaříme s Habadějem
Neodolatelné tvarohové noky s borůvkami, v létě to nejlepší pro vaše oči i mlsné jazýčky
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Uplatnění borůvek v kuchyni je velké. Pro svou vynikající nezaměnitelnou chuť nemají příliš konkurenci. Používáme je hlavně do sladkých jídel jako náplně do knedlíků, buchet a koláčů, do různých tvarohových krémů, pěn i jako součást mini desertů a finger foodů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuře je u nás nejpopulárnější drůbeží maso. Udělejte si ho s houbami a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Chodské dolky se švestkovou omáčkou od Zdeňky Houdkové potěší za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Neokoukaná cuketa jako výborná roláda i zahušťovadlo omáček
Radioporadna
-
Kuchařské čarování na téma brambory, tentokrát vařené bramborové noky
Kuchařské čarování
-
Velikonoční recepty s nápadem. Šneci s jablky a mákem od Miroslavy Teichmanové
Radioporadna
-
Karlovarský knedlík vaří autorka květinových kuchařek s bylinkami a v hrnečku
Hobby magazín speciál
-
Zuzčiny oblíbené recepty: Televizní zobání
Apetýt
-
Cukroví můžete mít i bez pečení
Dobré dopoledne
-
Velikonoční medové perníčky - recept z konce 18. století
Hobby magazín
-
Telecí cordon bleu rozzářilo nadšením milovnici řízků Dagmar Patrasovou
Pochoutky na talíři