Vaříme s Habadějem
Neodolatelné tvarohové noky s borůvkami, v létě to nejlepší pro vaše oči i mlsné jazýčky
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Uplatnění borůvek v kuchyni je velké. Pro svou vynikající nezaměnitelnou chuť nemají příliš konkurenci. Používáme je hlavně do sladkých jídel jako náplně do knedlíků, buchet a koláčů, do různých tvarohových krémů, pěn i jako součást mini desertů a finger foodů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Za bramborové šišky s tvarohem a švestkami vás nečeká bramborová medaile, všichni si pochutnají
Vaříme s Habadějem
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Nejlepší meruňkový koláč
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kynuté knedlíky s povidly neboli pařené buchty Dagmar Luciakové jsou lehké jako peřinka
Pochoutkový rok
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů