Vaříme s Habadějem
Na první pohled obyčejné, v kuchyni ale ceněné zlatem. Udělejte si doma skvělé plněné brambory
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Bramborová medaile sice značí čtvrté místo, v kuchyni se ale brambory nedostižně drží na prvních příčkách. Zemáky, erteple či například kremple neboli brambory jsou pokrmem mnoha názvů i tváří. Zajímavostí je, že existuje přibližně 1500 různých odrůd brambor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborový nákyp nikdy nezklame aneb i v kuchyni platí, že v jednoduchosti se skrývá síla a krása
Vaříme s Habadějem
-
Pečené brambory se slaninou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborové placky na všeliké způsoby
Kuchařské čarování
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Objevil se ve vašem obchodě mangold nebo pak choi? Sáhněte po něm
Přírodní lékárna
-
Šerky, floky, pifle a bác – typické pojmy pro část Podbrdska
Toulky po Brdech
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě