Vaříme s Habadějem
Možnosti mletého masa v kuchyni jsou nepřeberné. Udělejte si ho tentokrát s bramborovými kolečky
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Mleté maso je skvělou a tvůrčí surovinou. Od klasických karbanátků, až po masové kuličky s omáčkou nebo burgery. Mleté maso se také může použít do ragú, rizota, na čevabčiči, plní se s ním zelenina - rajčata, papriky nebo lilek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Špenátové halušky s hovězím masem na hrášku a žampiónech. Slovenský poklad v netradiční úpravě
Vaříme s Habadějem
-
Šimlena patří mezi tradiční recepty slezské kuchyně
Vařte s námi
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Levandule: Co s ní v kuchyni
Na vidličce Romana Pauluse
-
Staročeská celerová omáčka s kuřecím masem podle Ondřeje Zahaluka
Pochoutkový rok
-
Meruna o natáčení na bramboru
Meruna
-
Norské město Oslo nabízí mnoho možností nejen kulturního vyžití. Díky přísným opatřením proti…
Hudební cestopis
-
Brambory v lidové kuchyni našich předků
Špalíček