Vaříme s Habadějem
Minestrone je italská hustá zeleninová polévka. Neexistuje žádný pevně daný recept, zkuste ji s rýží
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Mezi obvyklé ingredience na italskou zeleninovou polévku minestrone patří především rajčata, dále fazole, cibule, celer, mrkev a případně další zelenina. Neexistuje ale žádný pevně daný recept, většinou se prostě uvaří zelenina, jaká je v daném ročním období k dispozici, někdy navíc těstoviny či rýže.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Brokolicový krém s parmezánem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejlepší hřibové karbanátky pro všechny milovníky hub usmažil Milan Dymák ze Zlína
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Jak upravit sezonní zeleninu, aby vám v...
Ve vlastní šťávě
-
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jednoduché těstíčko mu dodá šmrnc. Tofu nemusí být jen nudnou bezmasou alternativou
Babské rady
-
Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Pórek je antibiotikum, pomůže proti únavě a hodí se do mnoha receptů
Přírodní lékárna