Vaříme s Habadějem
Minestrone je italská hustá zeleninová polévka. Neexistuje žádný pevně daný recept, zkuste ji s rýží
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Mezi obvyklé ingredience na italskou zeleninovou polévku minestrone patří především rajčata, dále fazole, cibule, celer, mrkev a případně další zelenina. Neexistuje ale žádný pevně daný recept, většinou se prostě uvaří zelenina, jaká je v daném ročním období k dispozici, někdy navíc těstoviny či rýže.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Je spousta možností jak upravit kuřecí kapsu. Zkuste plněná prsa se špenátem a šťouchané brambory
Vaříme s Habadějem
-
Recept na čočku s uzeným bůčkem podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Jak se z obyčejných palačinek stanou neobyčejné? Přišli na to v Chocni
Radioporadna
-
Leona Machálková vařila velikonoční chřestovou polévku
Pochoutky na talíři
-
Velikonoční recepty s nápadem. Šneci s jablky a mákem od Miroslavy Teichmanové
Radioporadna
-
Vzpomínky Petra Stupky na dobu před sametem - staré jídelní lístky
Kuchařské čarování
-
Opilý František
Apetýt
-
Cukroví můžete mít i bez pečení
Dobré dopoledne
-
Zdraví ze zahrady: Jak na nakládané zelí nebo pečenou řepu?
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Kniha o pivu naučí správně ochutnávat oblíbený nápoj a také...
Dámská jízda