Vaříme s Habadějem
Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte cuketový guláš s klobásou a nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Dnes sáhneme po cuketě, protože se jí na našich zahrádkách opravdu hodně urodilo. Počátky jejího pěstování a zpracování sahají až do sedmi tisíc let před naším letopočtem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Vyzkoušejte cuketové rizoto s pečeným kuřecím masem
Vaříme s Habadějem
-
Dýně je superpotravina, servírujte ji jako přílohu a zkuste pudink amerických osadníků
Přírodní lékárna
-
Poklad století. Soubor mincí z Chýště bude mít expozici, vyšla i výpravná kniha
Naše nej...
-
Kokosky paní Anny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Cukrovarnictví u nás ovlivnil slavný vojevůdce Bonaparte
Pochoutkový rok
-
Sladké recepty na přání posluchaček – ořechové bezé, piškotová roláda, domácí cukrářské piškoty
Kuchařské čarování
-
Mateří kašička: Přírodní zázrak, který pomáhá při mnohých chorobách
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Chrám chmele a piva v Žatci nabízí nejen zlatavý mok, ale...
Česko – země neznámá
-
Výrobu cukrové vaty zdědil po prababičce. Z podobné rodiny má...
Křížem krajem