Vaříme s Habadějem
Masové kuličky se zelím si určitě všichni zamilují. A vám se přitom budou vařit snadno i rychle
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Kysané zelí sice spojujeme hlavně s uzeným a vepřovým masem, ale stejně dobře se dá kombinovat také s mletým masem. Kysané zelí můžeme připravovat na různé způsoby a jedná se o dostupnou, běžnou potravinu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zkuste si udělat krůtí karbanátky podle našeho receptu. A vaše chuťové pohárky vám budou vděčné
Vaříme s Habadějem
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Superpotravina, o které věděly už naše babičky: Kdo zelí kysané pojídá, ten šťastný život mívá
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak na maso na hamburgery
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Význam jehněčích a skopových produktů v jídelníčku
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Náš jídelníček může obohatit nepřeberná spousta divoce rostoucích plevelů
Poradna