Vaříme s Habadějem
Losos s koprovým přelivem, Zajímavá kombinace barev a chutí, pozoruhodné ryby a voňavé rostliny
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Losos patří mezi nejdostupnější ryby na našem trhu. V kuchyni se dají využít téměř všechny jeho části. Losos sice patří mezi tučnější ryby, ovšem o příznivém vlivu lososa a celkově ryb na naše zdraví není třeba žádných dalších a delších debat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Obohaťte svůj jídelníček marinovanými rybami
Kuchařské čarování
-
Nechutná, ale pomáhá. Čím nám prospívá rybí tuk a z kterých ryb je nejlepší?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Iva Pekárková: Příběh opuštěného racčete
Glosa Plus
-
Poradna zdravé výživy: ryby, laktózová intolerance, zelená káva
Náš host