Vaříme s Habadějem
Kysané zelí jako elixír zdraví. Staročeská zelňačka s klobásou, polévka našich babiček, vás zahřeje
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Zelňačka je nejlepší druhý či třetí den, takže ji můžete připravit večer předem, třeba za vydatného popíjení teplého čaje nebo grogu. Její silná chuť vás pak po návratu z podzimní procházky postaví zpátky na nohy!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvé jahody nejsou jenom chutné, ale také velmi zdravé
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Sulc s ptačincem a sedmikráskami bude ozdobou vaší silvestrovské tabule
Hobby magazín speciál
-
Není pecka jako pecka. Ta ze švestky domácí se zaručeně ujme
Radioporadna
-
Jahody vládnou letní kuchyni. Vyzkoušejte třeba jahodové knedlíky podle receptu šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu
-
Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou. Kouzlíme v kuchyni s rajčaty, mají mnoho zdravotních benefitů
Radioporadna
-
Rychlené cibuloviny dávejte na noc do chladna
Zahrádkářské tipy
-
Čas dýní a hub je tady. Jak je v kuchyni použít?
Dopolední expres
-
Co uvařit z hub? Jihočeský hubník, hřibový nákyp, koláč i placky
Kuchařské čarování
-
Bylinné recepty pro chladné dny
Vařte s námi
-
Chřest je opravdovým elixírem mládí, v jarní sezóně kupujte raději ten český
Přírodní lékárna