Vaříme s Habadějem
Květák na kari. Žádný kuchař neprohloupí, protože ženy a muži, děti i dospělí ho prostě milují!
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Květák je mezi strávníky velmi oblíbený. Hodí se k zapékání, uvaříte z něj fantastickou polévku, ale skvělý je i ve špagetách. Dozlatova osmažený květák v trojobalu, to je klasika. Zkrátka květák je oblíbený nejen u osob, které nejedí maso, ale jeho skvělou chuť miluje spousta lidí. Dokonce i děti, které se běžně raději zelenině vyhýbají, květáku neodolají.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová panenka se žampiony v listovém kabátku. Kvalitní a šťavnaté maso se musí připravit s láskou
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Dýně nejsou jenom Hokaido. Víte, co s nimi?
Ve vlastní šťávě
-
Plněné cibule
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dančí závitky od Václava Ségla
Pochoutkový rok
-
Česká klasika, kterou v Metách nikdo nezná. Kam vedou...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Blahodárné účinky kmínu na naše zdraví. Připravte si kmínový čaj
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Malý kurník a nuda může vést ke kanibalismu slepic
Máme rádi zvířata
-
Sekaná na smetaně. Zkuste recept z roku 1950
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Není kebab jako kebab! Ptejte se, jaké maso je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování