Vaříme s Habadějem
Kuřecí stehna na pivu se žampióny a domácí bramborové noky. Zážitek, na který se rozhodně nezapomíná
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Kuře - to je klasika. Buď smažené kuřecí řízky nebo pečené naprosto klasicky, s pěkně křupavou kůžičkou. Kombinace s domácími bramborovými noky dodá tomuto pokrmu lahodnost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Recept z Dámské jízdy: Salát z kysaného zelí
Dámská jízda
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
S vůní tradice: Husa. O důležitosti této potraviny s historikem Martinem Francem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Donut neboli americká kobliha
Vařte s námi