Vaříme s Habadějem
Kuřecí stehna na pivu se žampióny a domácí bramborové noky. Zážitek, na který se rozhodně nezapomíná
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Kuře - to je klasika. Buď smažené kuřecí řízky nebo pečené naprosto klasicky, s pěkně křupavou kůžičkou. Kombinace s domácími bramborovými noky dodá tomuto pokrmu lahodnost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mleté maso s rýží a rajčaty aneb vaření v jedné pánvi vás určitě hned tak bavit nepřestane
Vaříme s Habadějem
-
Nápady na silvestrovské občerstvení
Kuchařské čarování
-
Bramborák s jablky nebo povidly? Poznejte zvláštní chutě našich předků
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Přemek Forejt: Ideální Štědrý den? Miluju ležet na gauči a dívat se na pohádky
Pochoutkové Vánoce
-
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
Ve vlastní šťávě
-
Diskusní pořad, dnes na téma: Trávník nebo půdopokryvné rostliny?
Káva o čtvrté
-
Ferruccio Lamborghini. Jeho automobily staly symbolem luxusu a dokonalosti
Příběhy z kalendáře