Vaříme s Habadějem
Kuře plněné rajčaty a špenátem. Variací na zpracování kuřecího masa jsou desítky, možná stovky
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Toskánské kuře. Maso nakrájené na tenké nudličky podávejte se skvělou omáčkou a s těstovinami
Vaříme s Habadějem
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pomalu pečené srnčí
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary