Vaříme s Habadějem
Královnou kuchyně je v Čechách cibule. Ve Všestarech ji pěstují s výjimečnými vlastnostmi
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Cibule ze Všestar se žlutozlatou barvou slupky a s bílou až zelenobílou dužninou se vyznačuje lahodnou a sladkou chutí, různě pálivou podle odrůd, dále pak známkou Klasa a od roku 2008 je držitelkou chráněného zeměpisného označení Evropské unie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Anýzová limonáda se asi jako jediná na světě vyrábí ve středočeském Kladně
Pochoutkový rok
-
V přírodní rezervaci Habrov roste jako na jediném místě v...
Česko – země neznámá
-
Cuketový krém se sýrem feta
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tipy pro pěstování cukrové kukuřice
Zelené světy
-
V ruské Astrachani už pravý kaviár neseženete
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Cukroví, které znázorňuje starobylou poezii i hrdiny anime seriálů. Seznamte se s wagaši
Ve vlastní šťávě
-
Pokud máte rádi českou kuchyni, musíte vyzkoušet vyhlášené Bolehošťské závitky. A nebudete litovat!
Vaříme s Habadějem
-
Jsme kmínovou velmocí, připomíná Pavel Maurer. Malá hnědá...
Glosa Pavla Maurera