Vaříme s Habadějem
Jemné francouzské palačinky s karamelovým máslem. Velké, tenké, sladké i slané, ale pokaždé výtečné
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Ve Francii si můžete koupit palačinky ve stánku na náměstí, na trhu, na pouti anebo v jedné z mnoha specializovaných restaurací v takzvaných crêperie. Francouzi berou palačinky vážně, není to jen pamlsek. Dokonce by se dalo říct, že Italové mají pizzu a Francouzi palačinky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapečené palačinky se špenátem. Italové mají pizzu a Francouzi palačinky, které berou velmi vážně
Vaříme s Habadějem
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Je libo sendvič? V Portu je oblíbená francesinha, ale doporučuje se, pouze pokud máte velký hlad...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
Recepty, na které se posluchači Kuchařského čarování často ptají
Kuchařské čarování
-
„V soutěži specialistů na pizzu jsem dala hlas pizze s lilkem.“ Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Pochoutky s šéfkuchařem Café Savoy Romanem Frenclem
Pochoutky na talíři
-
Pardubický perníkář má na vánoční várku zaděláno od léta. Která ingredience nesmí chybět?
Radioporadna
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin