Vaříme s Habadějem
Čočková bramboračka se sušenými houbami. Kombinace dvou klasických českých polévek vás nadchne
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová, fazolová, dýňová, rajčatová a třeba i čočková a bramborová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslední silvestr. Jeden z nejotřesnějších zločinů v kariéře vyšetřovatele Luboše Valeriána
Kriminálka
-
Kapr na zakysané smetaně, zelenině a slanině podle receptu z Troskovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jemná krémová kulajda s nakládanými liškami od Dominiky Moldaschlové
Pochoutkový rok
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
S Jidášem jídáš
Ranní úvaha
-
Chutná české cukroví cizincům? Odpověď zná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Se Zdenou Kabourkovou a Janou Lukešovou jsme si připravili zapečené brambory s brynzou a…
Rozhlas u plotny
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Zdravá výživa: Máme pro vás recept na borůvkový džem s jablky. Povíme vám, čím jsou pro nás…
Poradíme vám