Vaříme s Habadějem
Čočková bramboračka se sušenými houbami. Kombinace dvou klasických českých polévek vás nadchne
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová, fazolová, dýňová, rajčatová a třeba i čočková a bramborová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pikantní vepřová játra. Připravte si báječné jídlo, které kombinuje nezaměnitelné a ostřejší chutě
Vaříme s Habadějem
-
Na legendární pražský koláč s vanilkovým krémem od Jany Kučerové přivábíte i sousedy
Pochoutkový rok
-
Ženy 50+: Pozdní mateřství. Otevřené výpovědi žen o tom, že padesátkou to nekončí
Dokuseriál
-
Žároviště
Radioseriál
-
Zdeněk Pohlreich: Kapry jsem prodával čtyři roky a je to jedna z nejtvrdších věcí, co jsem dělal
Pochoutkové Vánoce
-
Dominik Dán: Venuše ze zátoky
Četba na pokračování
-
Arthur Conan Doyle: Pes baskervillský
Hra na sobotu
-
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Kuchařské čarování
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Krystalizace je známkou kvality, protože s medem nebylo nijak manipulováno, říká včelař Václav Jirka
Radioporadna