Vaříme s Habadějem
Čarujeme s (ne)obyčejnou čočkou. Červená čočka s klobásou prý přináší do domácnosti štěstí i peníze
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Když v bibli Ezau vyměnil s bratrem Jákobem prvorozenectví za mísu čočky, měl sice pořádný hlad, ale také rozum. Drobná luštěnina nejen zasytí, ale hlavně má neskutečně mnoho podob a možností využití.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Šafrán: V kterých jídlech je k nezaplacení?
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jak na chutné omáčky? Mnoha z nich dodá chuť kvalitní orestovaná zelenina, říká šéfkuchař
Host Dopoledního expresu
-
Bramborová omáčka s česnekem a majoránkou dle Františky Lysoňkové
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Chilli papričkám se daří i ve sklenících na Vysočině. Ladislav Dufek pěstuje dvacet druhů
Příběhy z Vysočiny
-
Pavel Maurer: Skopové není lojem páchnoucí maso, ale...
Glosa Pavla Maurera