Vaříme s Habadějem
Blaho v puse. To je pstruh lososovitý s ořechovo-bylinkovou krustou a šťouchané brambory se špenátem
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Udělejte si lososa v papilotě se špenátem! Ke zdravému jídlu se jako příloha hodí pečené brambory
Vaříme s Habadějem
-
Tataráček z lososa
Vařte s námi
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Iva Pekárková: Příběh opuštěného racčete
Glosa Plus
-
Jehlice rohozobá je ryba se zelenými kostmi. Kde se podivné zbarvení bere?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování